TiBO ULTRA FIBËR

TiBO tashmë ofron një zgjidhje 360° për të gjitha familjet dhe bizneset me paketat e kombinuara, televizion IPTV me të gjitha kanalet shqiptare, sporte, filma dhe internet super i shpejtë me teknologjinë më të fundit Ultra Fibër.

INTERNET SUPER I SHPEJTË 100% FIBËR

Çlironi potencialin e internetit në shtëpi apo biznesin tuaj.

Erdhi Fibra TiBO, e krijuar për t’ju ofruar një lidhje të fuqishme, lundrim me shpejtësi maksimale dhe një përvojë e thjeshtë dhe spektakolare. Fibra TiBO përpunon të dhënat që merr nga mjedisi dhe pajisjet e lidhura dhe dërgon gjithmonë sinjalin më të mirë, duke garantuar mbulim, qëndrueshmëri dhe shpejtësi maksimale kudo.

INTERNET SUPER I SHPEJTË 100% FIBËR

Çlironi potencialin e internetit në shtëpi apo biznesin tuaj.

Erdhi Fibra TiBO, e krijuar për t’ju ofruar një lidhje të fuqishme, lundrim me shpejtësi maksimale dhe një përvojë e thjeshtë dhe spektakolare. Fibra TiBO përpunon të dhënat që merr nga mjedisi dhe pajisjet e lidhura dhe dërgon gjithmonë sinjalin më të mirë, duke garantuar mbulim, qëndrueshmëri dhe shpejtësi maksimale kudo.

PLATFORMA MË E PLOTË TELEVIZIVE

TiBO ofron të gjitha kanalet shqiptare, sporte live dhe filma pafund.

TiBO është partner zyrtar me platformat: Digitalb, SuperSport, Tring, Top Channel, Klan, RTSH dhe shumë të tjera për për transmetim IPTV/OTT. Me TiBO shikon të gjitha kanalet shqiptare dhe sportet live në çdo televizor apo pajisje smart si Samsung, LG, Android, Apple TV, Fire Stick, Box Android dhe Mobile Android/iOS.

PLATFORMA MË E PLOTË TELEVIZIVE

TiBO ofron të gjitha kanalet shqiptare, sporte live dhe filma pafund.

TiBO është partner zyrtar me platformat: Digitalb, SuperSport, Tring, Top Channel, Klan, RTSH dhe shumë të tjera për për transmetim IPTV/OTT. Me TiBO shikon të gjitha kanalet shqiptare dhe sportet live në çdo televizor apo pajisje smart si Samsung, LG, Android, Apple TV, Fire Stick, Box Android dhe Mobile Android/iOS.

Slide Me TiBO ULTRA FIBËR çdo gjë ecën më shpejt. Me TiBO ULTRA FIBËR
çdo gjë ecën më shpejt.
Me TiBO ULTRA FIBËR çdo gjë ecën më shpejt. Me TiBO ULTRA FIBËR
çdo gjë ecën më shpejt.

OFERTA TiBO TV ULTRA

Zgjidh paketën për TV, përfito internetin FALAS

ULTRA FILLESTARE

2,200 Lekë/muaj

2,200 Lekë/muaj

+ INTERNET FALAS

100 Mbps

ASNJË KOSTO SHTESË

 Kosto instalimi                              FALAS    
Garanci Modemi                           FALAS   
Garanci STB                                    FALAS   
Mobile TV (opsion)        799 Lekë/muaj 

PARAPAGIM 12 MUAJ

2 MUAJ ZBRITJE

2 MUAJ ZBRITJE

+ MOBILE TV FALAS

ULTRA FAMILJARE

2,800 Lekë/muaj

2,800 Lekë/muaj

+ INTERNET FALAS

100 Mbps

ASNJË KOSTO SHTESË

 Kosto instalimi                              FALAS    
Garanci Modemi                           FALAS   
Garanci STB                                    FALAS   
Mobile TV (opsion)        799 Lekë/muaj 

PARAPAGIM 12 MUAJ

2 MUAJ ZBRITJE

2 MUAJ ZBRITJE

+ MOBILE TV FALAS

ULTRA PREMIUM

3,400 Lekë/muaj

3,400 Lekë/muaj

+ INTERNET FALAS

100 Mbps

ASNJË KOSTO SHTESË

 Kosto instalimi                              FALAS    
Garanci Modemi                           FALAS   
Garanci STB                                    FALAS   
Mobile TV (opsion)        799 Lekë/muaj 

PARAPAGIM 12 MUAJ

2 MUAJ ZBRITJE

2 MUAJ ZBRITJE

+ MOBILE TV FALAS

KËRKESË PËR INFORMACION

Plotësoni të dhënat për të verifikuar nëse fibra ka ardhur në zonën tuaj.

  Kontakte të tjera:

  • Mob: +355 67 600 67 67

  • Tel: +355 44 31 4444

  • Email: info@tibo.tv

  • Whattsapp: 0689082244

  • Viber: 0689082244

  • Chat: www.tibo.tv

  • Fcb: @tiboiptv

  • Insta: @tibo.tv