FIBRA

Interneti i së ardhmes

Shpejtësia e lidhjes fibër në duart e tua! Hyr në kohët moderne me paketat e internetit TIBO. Nëse zgjedh paketat e interneti familjar 50+mbps ti përfiton 150 kanale televizivë falas!

15 Mbps

15 Download & 10 Upload

1,200 Lekë/muaj

Porosit tani
Porosit tani
15

Kosto instalimi 800 leke, kosto modemi 1’500 leke & Garanci per tib box (opsionale) 5’000 Leke. Per cdo parapagim 12 mujor perfitoni 2 muaj zbritje dhe kosto instalimi dhe pajisjesh falas.

20 Mbps

20 Download & 10 Upload

1,300 Lekë/muaj

Porosit tani
Porosit tani
20

Kosto instalimi 800 leke, kosto modemi 1’500 leke & Garanci per tib box (opsionale) 5’000 Leke. Per cdo parapagim 12 mujor perfitoni 2 muaj zbritje dhe kosto instalimi dhe pajisjesh falas.

30 Mbps

30 Download & 10 Upload

1,400 Lekë/muaj

Porosit tani
Porosit tani
30

Kosto instalimi 800 leke, kosto modemi 1’500 leke & Garanci per tib box (opsionale) 5’000 Leke. Per cdo parapagim 12 mujor perfitoni 2 muaj zbritje dhe kosto instalimi dhe pajisjesh falas.

50 Mbps

50 Download & 20 Upload
+ Paketën televizive TIBO BAZË FALAS

1,500 Lekë/muaj

Porosit tani
Porosit tani
50

Kosto instalimi 800 leke, kosto modemi 1’500 leke & Garanci per tib box (opsionale) 5’000 Leke. Per cdo parapagim 12 mujor perfitoni 2 muaj zbritje dhe kosto instalimi dhe pajisjesh falas.

100 Mbps

100 Download & 20 Upload
+ Paketën televizive TIBO BAZË FALAS

1,800 Lekë/muaj

Porosit tani
Porosit tani
100

Kosto instalimi 800 leke, kosto modemi 1’500 leke & Garanci per tib box (opsionale) 5’000 Leke. Per cdo parapagim 12 mujor perfitoni 2 muaj zbritje dhe kosto instalimi dhe pajisjesh falas.

Rrjeti më i shpejtë!

Lundro në internet me shpejtësinë e dritës me paketat e internetit TIBO! Teknologjia fibër shfrytëzon fibrat optike për të ofruar shpejtësi marramendëse në mënyrë që ti të mund të punosh, shohësh apo luash online pa asnjë vonesë!

Rrjeti më i shpejtë!

Lundro në internet me shpejtësinë e dritës me paketat e internetit TIBO! Teknologjia fibër shfrytëzon fibrat optike për të ofruar shpejtësi marramendëse në mënyrë që ti të mund të punosh, shohësh apo luash online pa asnjë vonesë!

Të menduara posaçërisht për ty!

Shumëllojshmëria e paketave TIBO garanton mbulimin e kërkesave të tua pa asnjë kufizim shpejtësie! Ofrojmë internet të përshtatshëm si për lundruesit e rrallë, ashtu edhe për ata që e përdorin internetin për ngarkesa të rënda.

Të menduara posaçërisht për ty!

Shumëllojshmëria e paketave TIBO garanton mbulimin e kërkesave të tua pa asnjë kufizim shpejtësie! Ofrojmë internet të përshtatshëm si për lundruesit e rrallë, ashtu edhe për ata që e përdorin internetin për ngarkesa të rënda.

Një mori me kanale TV, FALAS!

Qershia mbi tortë! Nëse blen një nga paketat e internetit me shpejtësi 50 dhe 100 Mbps, ne të ofrojmë paketën TIBO BAZË me 150 kanale nga platforma, së bashku me dekoderin TIBO box, modemin e interntetit dhe instalimin, të gjitha falas!

Një mori me kanale TV, FALAS!

Qershia mbi tortë! Nëse blen një nga paketat e internetit me shpejtësi 50 dhe 100 Mbps, ne të ofrojmë paketën TIBO BAZË me 150 kanale nga platforma, së bashku me dekoderin TIBO box, modemin e interntetit dhe instalimin, të gjitha falas!